November 24-i LÉLEK-Kontroll Klub: Kímélet nélkül. A köztünk élő pszichopaták sokkoló világa

Már kapható a Lélek-kontroll sorozat Kímélet nélkül című kötetének régóta várt második kiadása! Honlapunkon nem csak bele lehet olvasni, de 30% kedvezménnyel meg is rendelhető.

 Robert D. Hare: Kímélet nélkül. A köztünk élő pszichopaták sokkoló világa (2. kiadás)

Őrültek vagy gonoszak? A pszichopátia, illetve borderline személyiségzavar olyan tünetegyüttes, amelynek kialakulásáról és hatékony kezelési formáiról nagyon keveset tudunk.   

Robert D. Hare, a Kímélet nélkül című könyv börtönpszichológusként induló szerzője a pszichopátia kutatásának szentelte tudományos munkásságát. A köztünk élő pszichopaták sokkoló világát bemutató kötetben nem csak a tünetekre, a pontos diagnosztizálás és a kezelés lehetőségeire tér ki, de a pszichopaták társadalomra gyakorolt hatásával, az igazságszolgáltatás dilemmáival és az áldozatokal is foglalkozik.

 

Nézzen bele a kötetbe!

Megrendelés 30% kedvezménnyel a könyv adatlapján

 

Az év utolsó LÉLEK-Kontroll beszélgetése is ehhez a témához kapcsolódik.

Buda Béla vendégei Kuritárné Szabó Ildikó klinikai szakpszichológus és pszichoterapeuta, a Debreceni Egyetem Magatartástudományi Intézetének egyetemi adjunktusa, akinek szakterülete a borderline személyiségzavarok pszichoterápiás kezelése, valamint dr. Szakács Ferenc, a pszichológiai tudományok kandidátusa, az ÁVF Alkalmazott Magatartástudományi Tanszékének tanára, volt igazságügyi szakértő.

A beszélgetés időpontja november 24. (csütörtök), 19 óra, jegyek előrendelhetőek a kiadónál kedvezményes, 1000 Ft-os áron: hatterkiado@hatterkiado.hu, (06 1) 452 1768.

Könyveink a helyszínen 50% kedvezménnyel kaphatóak, szeretettel várunk minden érdeklődőt!