Megjelent a Mérgező anyósok és apósok!

Susan Forward, a Mérgező szülők szerzője ebben a könyvében a párkapcsolatunkat megmérgező anyósokkal és apósokkal foglalkozik, és megmutatja, hogyan óvhatjuk meg a kapcsolatunkat, házasságunkat romboló hatásuktól.

Az ön házasságát, párkapcsolatát is megmérgezi az anyósa és az apósa?
Partnere szülei rendszeresen kritizálják vagy leszólják önt, kéretlen tanácsokkal traktálják, kifogásolják az ön gyermeknevelési módszereit, állandóan igényt tartanak az ön és a párja idejére, esetleg jelzik, hogy nem szívesen látják önt a családban?
Susan Forward a tőle megszokott megértéssel, tanácsadói praxisából vett példákkal és hasznos tanácsokkal mutatja meg, hogyan lehet kezelni a kritikus, irányító, bekebelező, zűrös életű vagy teljesen elutasító anyósokat és apósokat. Bemutatja, hogyan szokták a mérgező anyósok és apósok manipulálni a gyermekeiket, és segít megérteni azokat a nehézségeket, amelyekkel a partnerünknek kell szembenézni, amikor két tűz közé kerül. 
A könyv működő stratégiákat kínál a párunk szülei által gerjesztett konfliktusoktól megtépázott párkapcsolatunk megszilárdításra és saját önbecsülésünk megerősítésre.

Olvasson bele a könyvbe!

Vásárolja meg a könyvet 30% kedvezménnyel honlapunkon!

 

 

Kapcsolódó ajánlataink

 

Susan Forward: Mérgező szülők

Ki fogja be a szülő száját, ki fogja le a kezét, ki állítja meg, amikor gyalázza, veri, kínozza, vagy éppen megerőszakolja gyermekét? Kik azok a mérgező szülők? Esetleg Ön is az áldozatuk volt, vagy még ma is az? Netán úgy bánik saját gyerekeivel, ahogy Önnel tették a szülei? Magánéleti kapcsolatai rendre kudarcot vallanak? Fél az intimitástól, vagy éppenséggel annyira ragaszkodik a partneréhez, hogy mindent elnéz neki? Nehezen érvényesíti az érdekeit, és gyakran meghátrál vagy fellázad, ha ellenállásba ütközik?

Olvasson bele a könyvbe!

Vásárolja meg a könyvet 30% kedvezménnyel honlapunkon!

 

 

Schulz von Thun: A kommunikáció zavarai és feloldásuk

Egymás megértése nem egyszerű dolog: akár a leghétköznapibb kommunikációs helyzetben – otthon, az iskolában, a munkahelyünkön, a piacon – is számtalan félreértés adódhat. De mi is történik tulajdonképpen bennünk és a másikban, amikor egymással beszélünk? És hogyan kerülhetjük el a kölcsönös félreértéseket?

Olvasson bele a könyvbe!

Vásárolja meg a könyvet 30% kedvezménnyel honlapunkon!

 

 

 

Schulz von Thun: Kommunikációs stílusok

A kötet a különböző kommunikációs stílusokat − a segítségre szorulót, a segítőt, az önfeláldozót, a leértékelőt, az önigazolót, a kontrollálót, a távolságtartót és a dramatizálót – mutatja be személyiségpszichológiai szempontból. Mások és saját stílusunk megismerésével nemcsak átláthatjuk és elkerülhetjük a tipikus kommunikációs problémákat, hanem saját személyiségünk és kommunikációnk fejlődéséhez is segítséget kapunk: hiszen aki önmagát érti, a másikat is jobban érti.

Olvasson bele a könyvbe!

Vásárolja meg a könyvet 30% kedvezménnyel honlapunkon!

 


Pszichológiai témájú könyveink 30% kedvezménnyel kaphatóak a honlapunkon!

A vásárlásról bővebben itt olvashat.

 

A Lélek-kontroll sorozat további kötetei

 

 

F. Várkonyi Zsuzsa könyvei

 

Játszmák nélkül - tranzakcióanalitikus sorozat

 

TŰZ-Hely könyvek