Könyvheti újdonságok és dedikálás

 

TALÁLKOZZUNK AZ ÜNNEPI KÖNYVHÉTEN!

Minden olvasónkat szeretettel várjuk június 12. és 16. között a Vörösmarty téren a 115-ös standon, ahol az Ünnepi Könyvhéten minden könyvünk 30% kedvezménnyel kapható!

Helyszín: Vörösmarty tér, 115-ös stand (térkép)

Időpont: 2014.nius 12-16.

Standunkon idén is lehet majd bankkártyával fizetni! 

 

 

 

KÖNYVHETI ÚJDONSÁG

Takács Hajnal: Az asszony verve

„Nem úgy kezdődik, ahogy hinnéd.
Nem azok osztják a pofonokat, akikből kinéznéd – és nem azok a bántalmazottak, akikről egyszerű és kényelmes feltételezni.
Hétköznapi es hihető módon indul.
Bárki lehet áldozat.”

A bántalmazó párkapcsolat „belülről” – Takács Hajnal bátor és megrázó könyvében saját kapcsolatát és néhány más áldozat történetét írja meg személyes nézőpontból.

DEDIKÁLÁS!

Június 15-én, vasárnap 15 órakor Takács Hajnal dedikálja standunknál Az asszony verve című könyvét. A dedikálás alatt a könyv 40%-os kedvezménnyel lesz kapható, mindenkit szeretettel várunk!

Az esemény Facebook oldala

Bővebben a könyvről

Részlet a kötetből

„Meggyőződésem, hogy ez a könyv utakat nyit a gyógyulás felé azzal, hogy kimondja az eddig kimondatlant, láthatóvá teszi a mostanáig láthatatlant. Bevilágítja az utat azok számára is, akik még a félelem és sötétség szakaszánál tartanak. Megmutatja, mi különbözteti meg az erőszakot a valódi erőtől.

Ajánlom mindazoknak, akik hozzám hasonlóan már megtalálták a kiutat, és azoknak is, akik még csak keresik a szabadulást.”

Kéri Edit

 

A KÖNYVHÉTEN MÁR KAPHATÓ A NÉPSZERŰ KOMMUNIKÁCIÓPSZICHOLÓGIAI SOROZAT ÚJ KÖTETE!

 

Schulz von Thun, F.: Kommunikációs stílusok

Az AMIKOR EGYMÁSSAL BESZÉLÜNK sorozatnak első kötete, A kommunikációs zavarok és feloldásuk után a második rész a különböző kommunikációs stílusokat − a segítségre szorulót, a segítőt, az önfeláldozót, a leértékelőt, az önigazolót, a kontrollálót, a távolságtartót és a dramatizálót – mutatja be személyiségpszichológiai szempontból. Mások és saját stílusunk megismerésével nemcsak átláthatjuk és elkerülhetjük a tipikus kommunikációs problémákat, hanem saját személyiségünk és kommunikációnk fejlődéséhez is segítséget kapunk: hiszen aki önmagát érti, a másikat is jobban érti.

 

Bővebben a kötetről

Részlet a könyvből