Vásárlási tájékoztató

 

Könyveink nemcsak a nagyobb könyvesboltokban, hanem közvetlenül a kiadótól is megvásárolhatóak: pszichológiai témájú könyveinkre 15%, egyéb kiadványainkra 10% árengedményt adunk.

A megrendelt könyvek átvételének módja a megrendelőlapon választható ki. A személyes átvétel ingyenes, futárszolgálattal a szállítási költség a könyvek súlyától függetlenül, Magyarország egész területén egységesen 2790 Ft. (A személyes átvételről és a futárszolgálatról bővebben az oldal alján.)

 

MEGRENDELÉS:

  • A honlapon keresztül:

Az oldalon található  ikon segítségével lehet kiválaszani a megrendelendő köteteket, amik bekerülnek a kosárba. Ennek tartalma a jobb oldali menüben tekinthető meg, és szükség esetén módosítható.

A rendelés a [Megrendelés elküldése] gombbal véglegesíthető: a regisztrációhoz szükséges adatok kitöltése után a rendszer automatikusan továbbítja a kiadónak a rendelést.

Regisztrációra csak az első megrendelésnél van szükség, a későbbiekben csak a regisztrációkor megadott felhasználói névre és jelszóra lesz szüksége a belépéshez. (Az adatok természetesen bármikor módosíthatóak.) A honlapra való bejelentkezés után már a kedvezményes könyvárak láthatóak.

  • Telefonon: +3620 290 3378

 

  • Emailben: hatterkiado [at] hatterkiado [dot] hu

 

KÖNYVEK ÁTVÉTELE:

Futárszolgálat: 2790 Ft

A leadott rendeléseket a megrendelést követő 3-4 munkanapon belül  kézbesítjük.

Vásárlóink részére a megrendelt könyvek számlázását és szállítását a Háttér Kiadó Kft. végzi. A megrendelések kiszállítását a trans-o-flex Hungary csomagszállító szolgáltatásával juttatjuk el a megadott címre, munkanapokon 8 és 17 óra között.
A futárszolgálattal történő szállítás esetén a fizetés előre utalással történik, a rendelés az összeg beérkezése után kerül kiszállításra.

A szállítási költség a könyvek súlyától függetlenül, Magyarország egész területén egységesen 2790 Ft.

 

Személyes átvétel: ingyenes

A kiadó honlapján megrendelt könyvek személyesen is átvehetőek a Kiadóban előzetes egyeztetés alapján. A megrendelés után kollégánk a rendeléskor megadott email címen, illetve telefonszámon minden megrendelővel felveszi a kapcsolatot az átvételével kapcsolatban. A Kiadó címe: 1014 Budapest, Tárnok u. 1. (DL Interiors üzlet).