Ár:
0 Ft
Sorozat:
Játszmák nélkül
ISSN:
2062-8374
Státusz:
Kapható
Megjelenés:
2014. március (v1.0)
ISBN:
-
Terjedelem:
108 oldal
Illusztráció:
fekete-fehér ábrákkal
Kötésmód:
elektronikus dokumentum
Formátum:
nyomtatható pdf (A4)
Kiadó:
Háttér Kiadó

TA fogalmi szótár

2014.03.12

A TA fogalmi szótár a tranzakcióanalízis szakkifejezéseit gyűjti össze a Játszmák nélkül sorozat tranzakcióanalitikus témájú köteteinek kiegészítéseképpen.

A szótár pdf formátumban ingyenesen letölthető, nyomtatható, illetve a forrás feltüntetésével és a tartalom megváltoztatása nélkül szabadon megosztható.

A szószedet folyamatosan frissül, az oldalon mindig az éppen elérhető legaktuálisabb változat tölthető le. A frissítések a verziószámok és a kézirat lezárásának időpontja segítségével követhetőek.

Jelenlegi változat: v1.0

Kézirat lezárása: 2013. 10. 31.

A szótár Kiss Miklós ötlete és alapozó munkája nyomán többek részvételével létrehozott kollektív alkotás, melynek első változata a Sors mint döntés (Helikon Kiadó 2005) című kötetben „TA-fogalmi szótár” néven látott napvilágot. A szakmai kontrollszerkesztést Juhász Erzsébet és Járó Katalin végezte, a munkát hasznos kritikai észrevételekkel és korrekciókkal segítette F. Várkonyi Zsuzsa, Nábrády Mária és Váry Annamária. A korábbi verzió aktuális bővítésében és frissítésében Antal Sándor, Juhász Erzsébet, Járó Katalin és Nábrády Mária vettek részt.