Új, kedvezőbb szállítási feltételek és őszi újdonságaink

Mostantól még jobban megéri tőlünk megrendelni a könyveket!

Pszichológiai témájú köteteinkre továbbra is 30%, egyéb kiadványainkra 15%-os kedvezményt adunk, de novembertől új, kedvezőbb szállítási feltételekkel juttatjuk el a megrendeléseket olvasóinkhoz.

Az eddigi postai utánvét helyett novembertől futárszolgálattal szállítjuk ki a közvetlenül kiadónktól megrendelt könyveket: a szállítási költség a könyvek súlyától függetlenül, Magyarország egész területén egységesen 550 Ft.

Ezen kívül novembertől már új helyszínen, a Nyugati pályaudvarnál, az Ulpius-ház Váci úti boltjában is át lehet venni a megrendelt könyveket. A személyes átvétel továbbra is ingyenes, az átvételi helyszínt a megrendelés leadásakor lehet kiválasztani.

A megrendelésről, a szállítási feltételekről és az átvételi pontokról bővebben Vásárlási tájékoztatónkban lehet olvasni.

 

 

Megjelent a Játszmák nélkül sorozat második kötete!

A Felelősség és siker. A TA mint döntésmenedzselés című kötet az Eric Berne által alapított tranzakcióanalízis (TA) felhasználását, alkalmazási lehetőségeit mutatja be a szervezetfejlesztés és tanácsadói munka terén. A hazai és külföldi szakemberek által írt tanulmánykötetből képet kapunk arról, hogy az információs társadalom újabb és újabb vívmányai miképpen befolyásolják kapcsolatainkat, életmódunkat, s miképpen válaszolnak erre a családok és a munkahelyek boldogulásában, életminőségének javításában közreműködő segítő szakmák. Szó esik különböző helyzetű munkavállalók, például felső- és középszintű vezetők vagy a létszámleépítésnek áldozatul esett dolgozók fejlesztő támogatásának lehetőségeiről és módszereiről is, és a kötetben a sorozat hagyományainak megfelelően helyet kapott két olvasókönyv is, amely esetekkel illusztrálva mutatja be a TA alkalmazását a személyi és a szervezetfejlesztés területén.

Bővebben a kötetről: Felelősség és siker. A TA mint döntésmenedzselés

Beleolvasás

 

Hamarosan újra kapható a Túszok a tárgyalóasztalnál

A konstruktív konfliktuskezelés és tárgyalás készségére mindannyiunknak szükségünk van, akár szakmai, akár magánéleti „túszhelyzeteinket” kell megoldanunk. George Kohlrieser közel negyven éves túsztárgyalói munkássága és vezetőképzői tapasztalatai alapján mutatja be azokat a technikákat, amelyeket az erőszakmentes konfliktusrendezés mesterei, a túsztárgyalók alkalmaznak.

A kötet régóta várt új kiadása november közepétől kapható.

A könyvről bővebben: Túszok a tárgyalóasztalnál. Konfliktuskezelés mesterfokon

Beleolvasás

 

 

Már kapható az Emberi játszmák új kiadása!

Megújult kiadónk Lélek-kontroll sorozatának egyik klasszikusa, az Emberi játszmák! Eric Berne e művében alapozta meg a játszmák elméletét, a tranzakcióanalízist – most e kötet nyolcadik, javított, szakmailag korszerűsített, előszóval és lábjegyzetekkel ellátott változatát veheti kezébe az olvasó.

A kötetről bővebben: Emberi játszmák (8. kiadás)

Beleolvasás

 

Decemberben megjelenik a Sorskönyv új, ötödik kiadása

Az Emberi játszmák új kiadása után folytatása, a Sorskönyv is megjelenik új, szakmailag aktualizált kiadásban. Eric Berne e kötetében az emberi sors alakulását helyezi a középpontba: meghatározott-e a sorsunk, valóban sorskönyvünk rabságában kell-e élnünk, illetve hogy miként válhatunk szabaddá. A Berne-től megszokott olvasmányos, szellemes stílusú könyv magyar kiadásához Buda Béla írt előszót, amelyhez e kiadásban Juhász Erzsébet tett hozzá néhány aktuális gondolatot.

Bővebben: Sorskönyv. Az Emberi játszmák folytatása