Szeptemberi LÉLEK-Kontroll Klub: Játszmák, „okéság”, tranzakcióanalízis – ma

Egy hét múlva, szeptember 27-én ismét LÉLEK-Kontroll Klub beszélgetés a Spinozában! A kiadónál a héten még kedvezményes áron, 1000 Ft-ért lehet jegyet rendelni a (06 1) 452 1768-as telefonszámon, illetve a hatterkiado@hatterkiado.hu e-mail címen.

Sok szeretettel várunk mindenkit!

 

Játszmák, „okéság”, tranzakcióanalízis – ma

Szeptember 27., 19 óra, Spinoza Ház (1074 Budapest, Dob u. 15.)

Eric Berne, az Emberi játszmák és a Sorskönyv szerzője olyan pszichológiáról álmodott, amely mindenkié. Mindennapi játszmáink elemzése, az „okéság” és a tranzakcióanalízis egyéb alapfogalmai olyan gondolatrendszert alkotnak, amely rávilágít, hogy problémáink megoldásában, életünk kormányzásában mi magunk is felelősen részt vállalhatunk.


Hol tart ma a tranzakcióanalízis? Hogyan hasznosítható életünk eseményeinek megértéséhez és megoldásához? Hogyan használhatják az érdeklődők, és milyen területeken tudja segíteni a szakemberek munkáját?

Buda Béla beszélgetőtársai Nagy Gábor ügyvéd, aki praxisában használja a tranzakcióanalízist, valamint A játszmák világa című kötet szerzői, tranzakcióanalitikus szakemberek, Eric Berne hazai követői.


Figyelem: a beszélgetés 19 órakor kezdődik!

Könyveink a helyszínen 50% kedvezménnyel vásárolhatóak meg!Részlet a könyvből: Hétköznapi játszmáink – „Csak el szeretném intézni!”

 

 

A következő LÉLEK-Kontroll beszélgetés időpontja október 19., témája pedig a placebo-kérdés: vajon mennyire van valós gyógyító hatása a gyógyszerszedés tudatának a pszichiátriában, és mennyiben illúzió a pszichiátriai problémákra felírt gyógyszerek – a gyógyszergyártók által biztosnak hirdetett – hatása?

Bővebb információ hamarosan honlapunkon, hírlevelünkben, illetve Facebook oldalunkon!